Retourzendingen en claims

Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop, maar begrijpen dat u in sommige gevallen een product wilt retourneren. Dit retourbeleid is bedoeld om het retourneringsproces eenvoudiger te maken voor u.

Ga zorgvuldig om met dit product. U kunt het product bekijken zoals u dat in de winkel zou doen. Neem het product niet in gebruik als u hebt besloten het te retourneren.

Wat als u van gedachten bent veranderd en het product niet meer wilt.

U kunt deze aankoop tot zeven werkdagen na ontvangst van het product annuleren. Houd er rekening mee dat retourzendingen van op maat gemaakte onderdelen of, uit hygi?nisch oogpunt, zwemkleding, lingerie of oorbellen en piercings waarvan de verzegeling verbroken is, niet worden geaccepteerd. We accepteren ook geen retourzendingen van videobanden, cd's, dvd's of software waarvan de verpakking is geopend.

  • Neem contact met ons op als u deze aankoop wilt annuleren. We zullen u dan het retouradres geven.
  • Indien u het product al hebt ontvangen dient u het binnen 30 dagen vanaf de annuleringsdatum compleet en onbeschadigd retour te zenden naar het adres dat u van ons krijgt. In sommige gevallen kunnen we het product bij u laten ophalen.
  • We zullen u het volledige aankoopbedrag, inclusief de oorspronkelijke verzendkosten, terugbetalen.
  • De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw rekening.
  • We zullen geen herbevoorradingskosten of andere administratiekosten in rekening brengen.

Wat als uw bestelling onjuist, defect of beschadigd is?

Als u denkt dat het door u aangeschafte product onjuist, defect of beschadigd is, neem dan contact met ons, zodat we naar een oplossing kunnen zoeken.

Dit retourbeleid doet geen afbreuk aan uw wettelijke rechten, zoals uw rechten betreft defecte of incorrect beschreven producten.